Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Avatar

Λοιπόν, όπως ακριβώς το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο που είχα παραθέσει και στα δεξιά links, την ιστορία την έχετε ξαναδεί, αλλά να πάτε να τη δείτε την ταινία. Σε 3D. Υπέροχος κόσμος, καταπληκτική δουλειά.

ΥΓ Νίκο, το Dolby 3D ήταν αυτό που νομίζαμε: διπλές συχνότητες για το κάθε ένα από τα κόκκινο, πράσινο, μπλε. Μια συχνότητα για το κάθε μάτι.

4 σχόλια:

  1. Η ταινία που εγώ σκεφτόμουν καθώς το έβλεπα, ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους.

    Επίσης, καθώς έπεφταν οι τίτλοι τέλους, ξέχασα να πω την ©®έκφραση: «Το βιβλίο ήταν καλύτερο.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια οπτικά καταπληκτική μάπα και μισή ήταν το άβαταρ, και κόστισε και $280εκ. Το βασικό μου ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ; Δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος σε όλη την αμερική να έχει μια καλή ιδέα; Κανένας; Καμία; Κανένα 10χρονο παιδάκι; ΤΙΠΟΤΕ;

    Μήπως πρέπει να αφήσεις τα μπλόγκ και να αρχίσεις να γράφεις σενάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε το Avatar το ομολογώ.
    Είμαι μακαρονάς, τι να κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Markellos:
    Έχεις ένα δίκιο. Και τώρα που το blog του πουλοτζόν έχει ανακηρυχτεί και επισήμως κλινικά νεκρό, κανείς πια δεν λέει ιστορίες εκ του κώλου που οι υπόλοιποι τις χάφτουν για πραγματικές (βλέπε «περαστικά για το χέρι που έσπασες όταν έπεσες επάνω στη χοντρή»). Θα επανέλθω λίαν συντόμως με δραματοποιημένη παπαριά υπό μορφή αφήγησης που ελπίζω θα με εντάξει στο στερέωμα των μεγάλων συγγραφέων που πάνε χαμένοι επειδή τους διαβάζουν έξι άτομα παγκοσμίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.