Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Video Updates: σπιτική διασκέδαση και σταδιοδρομία

Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο σπίτι: δένετε ένα λάστιχο στη μια άκρη και πηγαίνετε στην άλλη μεριά του σπιτιού. Βαρετό; Νομίζετε! Τα παιδιά ξετρελαίνονται (και οι μανάδες τρελαίνονται).



Αναζητούμε σύλλογο για εκπαίδευση ανερχόμενων ταλέντων σε ακριβοπληρωμένα αθλήματα. Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις, κατά προτίμηση από ομάδες του NBA:



Όπως έχω κατά καιρούς επαναλάβει, το μεγάλο παιδί θα είναι αθληταράς τη μέρα και τραγουδισταράς τη νύχτα, με σκοπό πάντα τη μεγιστοποίηση των εισροών. Συζητήσαμε σοβαρά για το τι μουσικό όργανο θα μάθει πρώτο, με εξαίρεση τα προφανή σφυρίχτρα και τρίγωνο (μεταπτυχιακό στο cow bell). Για οικονομικούς και αντικονφορμιστικούς λόγους, απορρίψαμε το πιάνο, οπότε καταλήξαμε σε άλλο αναγνωρισμένο μουσικό όργανο, προφανώς προσανατολισμένο προς το Rock:

2 σχόλια:

  1. Παρατηρώ ότι φοράει μπέρτα ο μεγάλος σου.
    Κι εμένα έχει ο ένας μεγάλη μανία με μπέρτες, ζώνες καπέλα και γραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά παρατηρείς… έχει μανία με υπερήρωες. Όπως την πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό, όταν μέσα στο μπέρδεμα δεν ήξεραν ποιος ακριβώς είναι ο Αλέξανδρος, και διεξάγη η ακόλουθη συνομιλία: «Πώς σε λένε εσένα;» «Αλέξανδρο.» «Το άλλο;» «Μπάτμαν.»
    Μου είπαν πως τους πήρε κάνα δεκάλεπτο μέχρι να πει το επώνυμό του. Ίσως θα ήταν πιο εύκολο και γρήγορο να τον βάλουν να τους υπογράψει χαρτί πως αποτάσσεται τω κομμουνισμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.