Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εδώ ο κόσμος καίγεται…

…και οι Έλληνες μαλακίζονται με τη Τζούλια (οι παρόντες εξαιρούνται— σπεύσατε να σχολιάσετε ώστε να μη θεωρηθείτε κι εσείς μαλάκες).

Φήμες λένε πως η Τζούλια σχολιάζει: «Είστε ηλίθιοι.» Δεν διευκρινίζεται αν αναφέρεται στους άντρες ή γενικώς στους Έλληνες.

Από την άλλη, αφού δεν προτίθεμαι να επιτεθώ στη Βουλή με αέριο ώστε να ξεκάνουμε τους τριακόσιους και κάτι ψιλά (δεν πιστεύω στην τρομοκρατία, ούτε νομίζω πως οι αντικαταστάτες θα είναι ιδιαίτερα καλύτεροι), να προσφέρω αφιλοκερδώς —παρότι άνεργος ακόμη— τις γνώσεις μου και τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα. Κύριε Σπινέλλη, μπορώ να βοηθήσω; Είμαι καλός στο να κάνω τους υπολογιστές να δουλεύουν και να βγάζουν αποτελέσματα. Είμαι ιδιαίτερα καλός στο data mining, και προσφέρω αμισθί τις δεξιότητές μου αρκεί τα εξορυχθέντα δεδομένα να αξιοποιηθούν χρηματοεισπρακτικά από τη χώρα. Δεσμεύομαι¹ πως με εργασία δεκατεσσάρων ημερών μπορώ να σας εξασφαλίσω ένα δις από χρωστούμενα προς το κράτος. Ας αναλάβουν άλλοι να τα εισπράξουν (υπέρ του κράτους).

¹…or double your money back

1 σχόλιο:

  1. Όσο εσύ επιστρέφεις τα κλεμμένα στο κράτος (εύγε), δώσε link στον υπόλοιπο λαό να ρίξει μια ματιά, "έτσι από περιέργεια βρε αδελφέ"...

    Έτσι κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι τους (φτηνά/αναλογικά) πληρωμένους δολοφόνους που θα σ' επισκεφθούν, γιατί είπαμε, τα ίχνη του λιονταριού ψάχνουμε, όχι το λιοντάρι το ίδιο ρε παλικάρι...

    (Θα σε συμβούλευα να αποσύρεις αυτό το post καθώς περιέχει λέξεις κλειδιά που χτυπούν καμπανάκια σε κάποιες υπηρεσίες, αλλά είναι αργά πλέον. Ειδικά το κομμάτι με τα εξορυχθέντα δεδομένα και τη σωστή χρήση τους πρέπει να έχει γυρίσει ορισμένα monitor προς το IP σου.)

    Χάρηκα που σε γνώρισα...

    disclaimer:
    Εεεε, εγώ δεν ξέρω τίποτε. ΑΥΤΟΣ είναι προγραμματιστής, Hacker, Cracker, Zapper, και με πολιτική άποψη που δεν εξυπηρετεί συμφέροντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.