Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Fry Laurie!

Σήμερα τελειώνω την τηλεθέαση όλων των επεισοδίων του “A Bit of Fry & Laurie” (τα εισαγωγικά επιβάλλονται), μια σειρά αρκετά φευγάτη για όσους δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το Αγγλικό παρατραβηγμένο χιούμορ. Παρ'όλα αυτά, είχε και μερικά εβραίος αποδεκτά διαμάντια, όπως αυτά που παραθέτω για την διασκέδασή σας:

Σχολείο ποδοσφαίρου


Κράξιμο για την Θάτσερ (τότε πρωθυπουργό) και τραγούδι Where is the lid?


Σοφιστικέ (τραγουδάκι)


America (ομοίως)


Ακολουθήστε τα σχετικά videos ακολουθώντας τα λινξ του youtube (hints: I'm in love with Steffi Graff, Kicking Ass, Little Girl, κι όλα αυτά είναι τραγούδια μόνο, ψάξτε γενικώς για Fry & Laurie ώστε να βρείτε και άλλα σκετσάκια).

Με τις υγείες σας / Soupy twist!

4 σχόλια:

  1. Εξαιρετικοί και οι δύο.
    Ψοφάω (όχι literally:P),
    να δω Stephen Fry στο House.
    Και μάλιστα κάπου διάβασα (ανοίγω αγκύλη με spoiler), ότι μπορεί και να εμφανιστεί σε λίγα επεισόδια.(κλείνει η αγκύλη, τέλος spoiler):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βάλε στο youtube το όνμα eddie izzard
    αν και μάλλον ήδη θα το ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gus: μωρέ και σε ένα μόνο να εμφανιστεί, αν τους έχει επιτραπεί να βάλουν και λίγο χέρι στο σενάριο, καλά θα είναι. Ο Fry θα είναι τυπικά ομοφυλόφιλος (και στο πνεύμα της σειράς, θα υποστηρίζει πως η ασθένεια που έχει δεν θα οφείλεται στην ομοφυλοφιλία του, κάτι σαν το επεισόδιο με το παχύσαρκο κοριτσάκι), και ευελπιστώ πως θα είναι επεισόδιο με πολύ γέλιο.
    ανώνυμε: έχω ακουστά, αλλά 'εν κατέ'ω. Θα το κάνω όταν θα έχω χρόνο, σε ευχαριστώ για την πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο tzot.
    Να σου πω την αλήθεια εγώ το είχα σκεφτεί σε άλλο σενάριο,
    αλλά όπως το λες, και ειδικά να τους αφήσουν να το πειράξουν λίγο οι ίδιοι, ή έστω να αυτοσχεδιάσουν, θα είναι επιτυχία. Θα είναι βασικά όπως και να ΄χει.
    Κάπου, από σπόντα, είχε πάρει το μάτι μου μια συνέντευξη του Fry, και μίλαγε για τον Laurie, και έλεγε πόσο πολύ τον αγαπάει, και τα πόσα έχουν περάσει μαζί, από καλές εώς τρισάθλιες στιγμές, και τα λοιπά πολλά. Η χημεία τους δηλαδή, είναι σπάνια, από άποψη απόλαυσης δικής μας. kudos και στους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.