Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχα

Τα όνειρα, καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα.

Επιτέλους. Και δε χρειάστηκε να το τραβήξουμε πολύ.

ΥΓ (αφού τελείωσα το επεισόδιο, επειδή τα προηγούμενα τα έγραψα καπάκι στο σόλο που θα μείνει στην ιστορία ως «Τομ-Σώγιερ» ;-)

Καλό επεισόδιο το διπλό, που τόσο καλό είχα πολύ καιρό να δω από το Lost. Ε, ο Τσάρλι δε χρειαζόταν να πεθάνει, λίγο πάνω από το φινιστρίνι το νερό κανονικά θα σταμάταγε, μερικές ανάσες και μετά με λίγο στρίμωγμα έβγαινε έξω. Αλλά δε μπειράζει.

Συμπαθέστατο το flash-front του Τζακ. Ωραίο cliff-hanger, και μπράβο τους που έδεσαν το επεισόδιο με το Φολκσβάγκεν ώστε να πούμε εμείς «α, δεν ήταν φίλερ, ξέρανε τι κάνανε».

4 σχόλια:

  1. Τελικά , ως συνήθως είχες δίκιο.

    Το ιδανικό επεισόδιο Lost είναι εκείνο στο οποίο οι αδερς θα πεθαίνουν με το τσουβάλι!!!!

    Ο θάνατος του Τσάρλί ΕΙΧΕ νόημα βεβαίως , διότι ο κακόμοιρος ο Τσάρλι προκειμένου να σιγουρεύτεί για το άλλο μισό της προφητείας (Η σωτηρία του μπέμπη και τις Κλερ) θυσιάζεται ενώ θα μπορούσε να την κάνει.

    Αααα και κάτι ακόμα.

    Βάζω στοίχημα 200 εβρό ότι σε όλη την επόμενη σεζόν οι χαμένοι θα παραμείνουν στο νησί , ενώ τα φλας-φροντ θα συνεχίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αποπάνωνε παλι εγω ήντουσταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Your bet is on, sir!

    Επαναλαμβάνω το κείμενό σου μη τυχόν και σβήσεις το δικό σου σχόλιο: «Βάζω στοίχημα 200 εβρό ότι σε όλη την επόμενη σεζόν οι χαμένοι θα παραμείνουν στο νησί , ενώ τα φλας-φροντ θα συνεχίζονται»

    Σε πάω, 200 ευρώ (ελπίζω, και όχι κάποιο σκοταδιστικό νόμισμα που μόνο στον Έβρο περνάει), πληρωτέα άμα τη λήξη της τέταρτης περιόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνω Post ως other, κι ελπίζω να μη φάω αδέσποτη...

    αν έτρωγαν έτσι τους others θα ήταν Monty Python's Lost και όχι Lost απλό. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.