Παρασκευή 11 Μαΐου 2007

Ο καιρός περνάει

Ο μικρός πρωτοπερπάτησε πριν τρεις ημέρες. Πιασμένος από τη μία άκρη της κούνιας/κρεβατιού του, έπρεπε να πάει στην άλλη. Δεν τον βοηθούσε κανένας από τους δύο παρόντες στον χώρο. Έκανε λίγο τα «μμ, μμ» του, έδειχνε με το δάχτυλό του, αλλά τίποτα. Απάθεια.

Αναγκάστηκε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του (μεταφορικά) ή να στηριχτεί στα δικά του πόδια (κυριολεκτικά). Ήταν τρία μικρά βήματα για εμάς, τρία γιγάντια βήματα για τον ίδιο. Εννοείται πως όταν πήρα την κάμερα στα χέρια για να το ξανακάνει, δεν το επανέλαβε. Ίσως γιατί ήδη ήταν εκεί που ήθελε να είναι, και ήδη σκάλιζε τα περίεργα κουμπάκια στην αιωρούμενη νανουροκοιμίστρα με τα μπλιμπλίκια και τα φωτάκια.

Τον έχω κόψει: είναι άνθρωπος του σκοπού, το ταξίδι για την ώρα δεν του λέει τίποτα αν ο προορισμός δεν του είναι ενδιαφέρων.

Κατά τα άλλα, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να υπογράψω για να μπαίνουν ελληνικοί υπότιτλοι στα νέα BluRay και HD-DVD. Υπάρχει τέτοιο θέμα; Πού το είδατε; Ψάχνοντας σχετικά (είμαι γνωστός σπασαρχίδης και το παίζω εξυπνάκιας όταν μου στέλνουν αστικούς μύθους, θα έλεγε κανείς πως ο κύκλος μου θα το είχε μάθει και θα έπαυαν να προωθούν πράγματα χωρίς να κάνουν ένα στοιχειώδη έλεγχο), τα μόνα που βρήκα είναι τίτλοι που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και ήδη συμπεριλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους.

Ξέρει κανείς;

3 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα, ας μου εξηγήσει εμένα κάποιος γιατί έπρεπε να περιμένω τόσο καιρό μέχρι να φτιαχτεί το "Links" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς, τα ελληνικά; Το περίμενες με προσμονή; Εννοείς πως δεν μπορείς να διαβάσεις UTF-8 encoded as Latin-1; Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι; Είσαι λίγο εφτάμπιτος ή μου φαίνεται;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ!

    Επίσης την επόμενη φορά που θα δώ να έρχεται ένα email για τον καινούργιο ιό που χτυπάει τον "Τομέα 0" του HD μου (τέτοιο μεράκι με τον "Τομέα 0"!! ) θα πεθαααααάνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.