Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Χρήσιμες συμβουλές

ΠΟΤΕ μη ξεκινήσετε να βλέπετε αγκαλιά με το παιδί σας πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας (όπως το Zeitgeist) όταν το προαναφερθέν παιδί είναι σε ηλικία που έχει αρχίσει να ρωτάει «τι είναι αυτό; τι είναι αυτό; αυτό τι είναι;». Ακόμα κι αν πάτε να τη σκαπουλάρετε λέγοντας «δεν ξέρω, παιδί μου, δεν πρόσεξα», θα σας δώσει το τηλεχειριστήριο, θα σηκωθεί να πάει δίπλα στην τηλεόραση και θα σας υποδείξει να το γυρίσετε πίσω για να σας δείξει τι είναι αυτό που θέλει να του εξηγήσετε (δηλαδή, τα πάντα).

Στο πλαίσιο του πολύ χρήσιμου θέματος, να συμπληρώσω μια γενική αρχή: αν ανοίγει μια πόρτα που χωρίζει ένα «έξω» από ένα «μέσα», τα «μέσα» άτομα πρέπει να βγουν πρώτα και μετά να μπουν τα «έξω» άτομα. Ο κανόνας αυτός ισχύει ιδιαιτέρως όταν η πόρτα είναι πόρτα οχήματος (ταξί, λεωφορείο, τρένο), αλλά είναι γενικότερης εφαρμογής.

Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα κάνατε αν δεν υπήρχα εγώ και οι χρήσιμες συμβουλές μου ;)

9 σχόλια:

  1. Either you used a translator service, or in your accomplished wisdom, O Great One, you just know all the languages in the world (wisdom obviously improved by the Automatic Translation service that is essential in Windows 7). Anyway, thanks.

    (The possibility that you commented without any idea what the post is about is appalling and shame on me for thinking so. Or… you don't really understand any text, even in English, which would explain a lot, O Great One ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αα ωραία τώρα που βρήκα κάποιον σχετικό θα κάνω απορίες !!

    Μπορεί να έβαλε τα λίνουξ και να το έκανε αυτό με την μετάφραση? Η μήπως τα office δεν είναι μέσα στα λίνουξ οπότε δεν το μετέφρασε έτσι? Υπάρχει κανένα πρόγραμμά που να σκανάρεις και να σου τα μεταφράζει? Μήπως Η ζωγραφική στα windows μεταφράζει εκτός που κάνεις επικόληση το πριντ σκριν από το ΤΕΚΤΩΝ? Τα λίνουξ έχουν ζωγραφική? Μπαίνει στα λίνουξ το πρόγραμμα για να μαθαίνεις δακτυλογράφηση που βρήκα στα RAM? Έχω ένα ανηψάκι που έχει βάλει τα λινουξ στο PC του θα το πάρετε στην δουλειά σας?Η δισκέτα με την τούρμπο πασκάλ παίζει στα λίνουξ?

    Και τέλος , μπορούμε να βγάλουμε εκείνη την πατούσα που λέει απάνω γκνόμ και να βάλουμε το 1)το κουμπί σταρτ 2)Την ζωγραφική 3) To Call of Duty?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόμοιρε μάνατζερ, είδες πως πέρασε μια βόλτα ο Στιβ από 'δώ και είπες να γλείψεις κι εσύ μπας και γλιτώσεις κάνα δολάριο από τα κόρπορεϊτ λάισενς που αγοράζεις ούτως ή άλλως χονδρική;

    Η απάντηση στις απορίες σου είναι χαρακτηριστική και αποστομωτική:

    1. just fucking google it
    2. μετά, ψάξ' το μόνος σου
    3. όταν βρεις τη λύση στα προβλήματά σου, γράψε κι ένα how-to για τους επόμενους.

    Γκέγκε, ανθρωπάκο;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. azrael φίλε μου,
    Λατρέυω τις απαντήσεις αυτού του είδους που σκοπό έχουν να(πρόσεξέ με)πικέρνουν το φίλο μου.
    Δίαβαζα με λαχτάρα τα κείμενα στο βλογ σου και θαύμαζα την ευφράδειά σου.
    Παραδέξου όμως οτι έχεις περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου, ή ακόμα καλύτερα να πω, μου θυμίζεις τον Statler (το φίλο του κ. Waldorf).
    Περιμένω (και πιστεύω αρκετοί άλλοι ακόμα) να διαβάσω τα απομνημονεύματά σου. Άλλωστε ένα παιδί έχεις και φαντασία μπόλικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω, πω, προσβόλα…

    Αγαπητέ aneinai, πρόσεξα πως με το τακτ που σε χαρακτηρίζει, αναφερόμενος στο τέκνο του κυρίου azrael κουβέντα δεν είπες για το αν και πόσο γκρινιάρικο είναι.

    Νομίζω πάντως πως για πολλά τέτοια προβλήματα, φταίει αν έχεις εγκατεστημένα Vista στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Good Work, but it is very hard to convert this lang into english.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalo blog.

    to anakalypsa entelws tyxaia kanontas mia anazhthsh sto google me th frash "anw teleia" me thn elpida na anakalypsw pws th vazeis xwris (pragmatiko) arithmitiko plhktrologio k to trito apotelesma htan h pampalaia dhmosieysh enos blog peri anw teleias,ap'opou to monadiko pragma p m xrhsimeyse htan to diko s sxolio p egine prin kana 2 wres!!! symptwsh? (nai)

    epishs tsekare k th deyterh, eksisou pampalaia anarthsh sto diko m blog. exeis poly dikio file m..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.