Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ξαποδώ

Σύμφωνα με μαθηματικά τεκμηριωμένους υπολογισμούς, όταν γεννήθηκα η ώρα Unix (“seconds since the Epoch”) ήταν ακριβώς 66666666, για σχετικά ευρείες τιμές του «ακριβώς» (ας πούμε, ±14 λεπτά της ώρας :). Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως μάλλον είμαι ο Αντίχριστος, και άργησα να το συνειδητοποιήσω (είμαι ήδη 37 παρά!), οπότε πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τις κινήσεις μου από εδώ και στο εξής.

Για παράδειγμα, να αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει την καθοδική του πορεία; Δεν χρειάζεται να κάνω πολλά πράγματα, απλά να κάθομαι και να βλέπω. Ή να έρθω σε επαφή με τις κυβερνήσεις του κόσμου τούτου για να εξασφαλίσω κάποια προίκα για τα παιδιά μου; Σίγουρα δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τις ορδές των δαιμονισμένων ακολούθων μου όσο κι αν το ήθελα, έστω κι αν είναι αξιόλογα άτομα όπως η Δήμητρα Μαργέτη, διότι έχω οικογένεια και ποιος θα ξεσκατίζει τα μικρά; Δεν τολμώ να αφήσω τα παιδιά με κάποιον ακόλουθο, μπορεί να του έρθει να κάνει καμιά ανθρωποθυσία.

Τέλος πάντων, ας κάνουν οι ακόλουθοι τις απαραίτητες σχετικές τελετές, αλλά να μη περιμένουν ότι θα πηγαίνω μόνο και μόνο επειδή μου έστειλαν πρόσκληση.



Ο Darth Alexander σε παλαιότερη φάση σχεδιασμού της κυριαρχίας του κόσμου, ίσως πριν του πω “Look… I am your father”


Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Αν το μέλλον σας ήταν η κυριαρχία του κόσμου τούτου και η κόντρα με τον Μεγάλο για το ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες ψυχές, θα συνεχίζατε να υποτιτλίζετε ξένες σειρές;

5 σχόλια:

  1. Ό,τι και να λες, στη φωτογραφία είναι μικρός Θεούλης.

    το κράνος είναι too much:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντερ γιορ κομμεντς,
    Μασταααααεερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μου επιτρέψετε να σας φωνάζω όλους «Ίγκορ» από τούδε και στο εξής, φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικότερα βλέπω ότι η κοινότητα των υποτιτλιστών οδηγείται προς τη dark side. Ο ένας είναι έτοιμος να σφάξει όλο τον κόσμο (http://acrotaxi.blogspot.com/2008/11/blog-post.html), ο άλλος έχει delusions of grandness (το να είσαι ο Αντίχριστος έχει ένα κάποιο μεγαλείο, όπως και να το κάνουμε). :P


    Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

    Same thing we do every night... Try to take over the world... (with our subs)


    A humble lurker and from now on, servant of yours...

    P.S. Χμμμ... Igor δεν είναι κακό. Αλλά θα προτιμούσα το Frau Blücher...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (μακρινό χλιμίντρισμα)

    Ξέχασες να το βάλεις, γι' αυτό το έβαλα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.