Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Βαθιά (με προφορά Άντριου Παπάντριου)

Με εθνική συγκίνηση μπορώ να πω πως, χωρίς ιδιαίτερη πρότερη εμπειρία, προσγείωσα μαχητικό αεροσκάφος της ΕΑ στην τρίτη προσπάθεια, τρώγοντας μόνο 10 λεπτά από τη ζωή μου. Στην πρώτη προσπάθεια έκανα σχεδόν touch'n'go αλλά μου γύρισαν τον χρόνο πίσω, την δεύτερη νομίζω πως πέθανα (και πάλι μου γύρισαν τον χρόνο πίσω), και την τρίτη τα κατάφερα σχεδόν με χειρόφρενο (και λίγη τύχη ώστε να πιάσει γάντζος και να μη βγω εκτός διαδρόμου). Μάλιστα, επειδή όταν είχα σταματήσει είχα έρθει σχεδόν κάθετα στον διάδρομο, θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Πόντιο πιλότο που προσγείωσε με τα χίλια ζόρια το 747 των Pontiac Airlines, και μουρμούρισε: «τους μαλάκες, φτιάξαν διάδρομο πενήντα μέτρα και με πλάτος ενάμιση χιλιόμετρο».

Μετά προσεκλήθην πάλι (επειδή και χτες βράδυ τα ίδια έκανα) σε συνεύρεση με τοπικούς μεζέδες και ποτά, από τις δυόμιση έως τις οκτώμιση. Πίνω συνέχεια νερό, ώστε αν με πάρει ο ύπνος νωρίς, να μη ξυπνήσω με πονοκέφαλο.

Επειδή δεν έχω άμεση πρόσβαση στο αρχείο των email μου, θυμηθείτε κάποιο παλιό σχετικό αστείο από, για παράδειγμα, εδώ.

Κατά τα άλλα, αύριο απόγευμα επιστρέφω Αθήνα, Σάββατο ξημερώματα φεύγουμε για Λευκάδα, και Κυριακή βράδυ θα επιστρέψω εδώ. Μια χαρά. Ο Αλέξανδρος ενημερώθηκε πως θα αλλάξουμε το Corolla με Auris, το οποίο το λέει και ψιθυριστά κατά τη διαφήμιση: «αου(ρ)ίς».

12 σχόλια:

  1. καλα ας μη σου εδινα οδηγιες και σου χειριζομουνα την μανετα δασκαλε και θα σου ελεγα , στην πλατεια της αγχιαλου θα προσγειωνοσουνα!!! χε χε χε αστειευομαι! εισαι μεγαλος πιλοτος.
    boody.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμ… ναι, βεβαίως βεβαίως εγώ είχα το νου μου μη τυχόν εμφανιστεί κανένας εχθρός εκεί που δεν το περιμέναμε και έπρεπε να τον χτυπήσω με πυραύλους.
    Από την άλλη… τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα… εσύ για μαθητής δεν μου φαίνεσαι… νόμιζα ότι ήθελες να μορφωθείς και να αποφοιτήσεις. Προφανώς όχι. Θα τα πούμε το πρωί (hint hint).
    Άσε που μου θύμιζες τη γυναίκα μου, έτσι όπως συνέχεια έλεγες, «πολύ γρήγορα πας», «υπάρχει λόγος που τρέχεις τώρα;» κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χε χε χε καλο!!!!
    αλλα κι εσυ παλι εμοιαζες λες και οδηγουσες παπακι με το ενα χερι στο stick και το αλλο αναμεσα στα...ποδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού η πτήση ήταν γκάβλα! (εδώ μπορεί να σχολιάσει και ο φίλος ο Νίκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως είναι γνωστό, η γκάβλα προφέρεται νγκάβλα.

    Πράγμα που αποδεικνύει και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε νικο την ελληνικοτητα της μακεδονιας δεν την αποδεικυει η νγκαβλα , αλλα η νγκαβλλλα αλα σαλονικιωτικα. Ειμαι σιγουρος οτι το ηξερες αλλα μπερδευτηκες γιαυτο δε θα σου μονογραψω την κολα .
    Σορι που σου την λεω χωρις να σε γνωριζω αλλα αφου οπως φαινεται εισαι φιλος με τον μεγαολοεκδοτη του Blog που φιλοξενει τα σχολια μας τοτε μαλλον καλο κουμασι θα εισαι κι εσυ οποτε σου καλα σου κανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη τσακώνεστε παιδιά, στο κάτω κάτω και οι δύο από πινέζες κατάγεστε, ο μεν boody από την ΒΑ, ο δε azrael από τη ΒΔ, οπότε κανείς σας δεν είναι μακεδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκεί θα αποστέλλονται τα επόμενα σχόλια, καθώς και τα επόμενα spam, μιας και δημοσίως αναγράφεις τη διεύθυνση email σου στο δημοφιλέστατο blog μου που, όπως ξέρεις, διαβάζουν αμέτρητοι…
    Καλή σας νύχτα από τον (για λίγες μέρες) εργένη δάσκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωχ καλα λες. μπορεις να το διορθωσεις?
    εργενης καλη φαση , απλυτα πιατα, πιτσες ,μπιρες ,σκορβουτο τσοντες , καλη φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορώ να το διορθώσω, αλλά μπορώ να το σβήσω και να παραθέσω διορθωμένο προηγούμενο σχόλιο εδώ.

    Είπε λοιπόν πριν ο boody:

    «χα χα , ωρες ωρες το χιουμορ σου σε κανει να μοιαζεις λες και εισαι παιδι του Μαρκου Σεφερλη με τον ....Χαρη ρωμα!

    την τελεια την εβαλα για να τσεκαρω την επιλογη που λεει ,
    "Τα επόμενα σχόλια θα σταλούν στη διεύθυνση billg@microsoft.com."

    Καλα μιλαμε για μεγαλο κουμπιουτερά....»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.