Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Dark Days

«ένα blog για τις σκοτεινές μέρες που έρχονται…» ☺

Μου το έστειλε ένας φίλος, αλλά μου το έκανε εύκολο να καταλάβω περί τίνος πρόκειται, αφού είχαμε ήδη μιλήσει για το Sunshine.

Ωραία δουλειά (το blog). Και επειδή έτυχε να δω το τρέιλερ, έχω καλό προαίσθημα. Μακάρι να βγει αληθινό και να είναι καλή επιστημονική φαντασία.

4 σχόλια:

  1. Φοβού τα trailers...

    Ελπίζω να μην έχουν βάλει τις μοναδικές καλές σκηνές στο trailer μόνο και μόνο για να μας φανεί καλή και να πάμε να την δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που λες είναι σωστά, και αντίρρηση δεν μπορώ να φέρω. Στο κάτω-κάτω, το trailer είναι ο κράχτης, και η δουλειά του είναι να προσελκύσει τους θεατές.

    Πάντως η κατανομή των ψήφων μέχρι στιγμής στο imdb μου λέει πως η ταινία ποντάρει αρκετά στο συναίσθημα, και σίγουρα κάποιοι πεθαίνουν (αυτό το καταλάβαμε και στο τρέιλερ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε είναι το άν το συγκεκριμένο blog είναι της εταιρείας παραγωγής ή δουλειά κάποιου φάν.

    Επειδή η δουλειά είναι αρκετά επαγγελματική (και επιπλέον είναι και sponsored link) στο blogs.sync.gr κλείνω προς το πρώτο , αλλά και πάλι δεν μπορεί κανείς να ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άσε που διαφημιζόταν και στον msn messanger με banner... δεν νομίζω κάποιος φαν να τα έχωνε τόσο χοντρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.