Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2006

Το σεξ των εντελώς παντρεμένων

Προφανώς η αγαπημένη ελληνική ερωτική στάση είναι: ο άντρας στο σαλόνι, η γυναίκα στην κουζίνα.

Από αυτό ορμώμενος, και επειδή ο θείος από την Αμερική μου έστειλε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του Lost, θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω καλή αυτή τη σειρά:

Όταν έπεσε το αεροπλάνο, ένας από τους επιβάτες δεν πήρε χαμπάρι τίποτα επειδή κοιμόταν. Το όνομα αυτού Jack Bauer. Είχε και μια κόρη μαζί, την Kim, η οποία απήχθη από τους Άλλους και (ευτυχώς!) πέθανε σε ένα περίεργο ατύχημα (εννοείται ότι δεν την σκότωσαν οι Άλλοι αλλά έτσι νομίζουμε). 23 ώρες μετά την πτώση, ο Jack ξυπνάει και μαθαίνει τα καθέκαστα για την κόρη του. Βλέπει ότι δεν δουλεύει το κινητό του, λέει ένα "Damn it!"©®™ και αναλαμβάνει δράση. Μέσα σε μια ώρα ανοίγει ένα υποκατάστημα της CTU με το όνομα COU (Counter Others Unit), στρατολογεί τον φίλο του από το "24" που το παίζει ότι δεν ξέρει αγγλικά επειδή ήταν σε μυστική αποστολή, σκοτώνει τον Sayid επειδή είχαν προηγούμενα, συλλαμβάνει τον Ήθαν επειδή τον κόβει τι κουμάσι είναι, τον ανακρίνει και μαθαίνει τα πάντα πριν ακόμα οι άλλοι καταλάβουν τι παίζει (και περιέργως τον σκοτώνει). Στο τέλος της ώρας, ανοίγει την καταπακτή και αφοπλίζει το ρημάδη τον μηχανισμό.

Την επόμενη ημέρα, κάνει εκστρατεία κατά των άλλων παρέα με τον Κιμ και τον Gregory House (αντί του Jack Shepherd, αφού τα flashbacks στη ζωή του House και πιο ενδιαφέροντα είναι και πιο πολύ γέλιο έχουν) ο οποίος μετά το ατύχημα περπατάει κανονικά χωρίς κεταμίνες και μαλακίες, συναντάει τους άλλους, ο House με το που βλέπει τον Henry ή Ben καταλαβαίνει τα πάντα που συμβαίνουν στο νησί (διαγνώσκει παρεμπιπτόντως το χρόνιο πρόβλημα του Henry/Ben και του δίνει vicodin την ώρα που ο Bauer τον ανακρίνει με βασανιστήρια καθαρά για λόγους αρχής), ο Bauer σκοτώνει σχεδόν όλους τους Άλλους και ετοιμάζει το debriefing στους υπερσύγχρονους υπολογιστές που διέθεταν οι Άλλοι στις κρυφές εγκαταστάσεις τους αφού επαναφέρει την επικοινωνία με το Division. Τα νούμερα συνειδητοποιούμε ότι είναι ο αριθμός κλήσης του δορυφορικού κινητού του Jack Bauer.

Την τελευταία ημέρα πρωί, τα μαύρα ελικόπτερα έρχονται και παίρνουν όλο τον κόσμο από το νησί, εκτός από τη Νίνα (η οποία για κάποιο λόγο που θα εξηγήσουμε σε λίγο και έχει και δεν έχει ψοφήσει) που κρυβόταν στον χώρο αποσκευών στην ουρά. Η Νίνα, βέβαια, επαναφέρει το κωλομηχάνημα σε λειτουργία αφού αυτή το είχε βάλει εξ αρχής για να έχει ένα χαρτί στο χέρι και να εκβιάζει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Εθνών (αφού ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ασυγχώρητα βλάκας και επιμένει να εμπιστεύεται την πρώην σύζυγό του) και αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα είναι πράκτωρ από το μέλλον (για την ακρίβεια, η Number Nine), και στην περίπτωση που θα σταματήσει το μηχάνημα (πράγμα που έγινε) όλοι οι σε ψύξη απαχθέντες από "εξωγήινους" θα εμφανιστούν ξαφνικά κάπου στην Αμερική και θα γίνει της πουτάνας.

Φυσικά, δε θα γίνει της πουτάνας, αφού με το που αρχίζει ο πόλεμος μεταξύ 4400 και απλού λαού, το Galactica επιτέλους βρίσκει τη Γη και ο Adama εξηγεί στο Jack ότι η Νίνα στην πραγματικότητα είναι Κύλωνας και για αυτό επανεμφανίστηκε, οπότε ο Τζακ ανεβαίνει στο σκάφος της Starbuck (όπου εννοείται της εξηγεί τι συμβαίνει την ώρα που οδηγάει), και όταν εκείνη του λέει "mother fraker" εκείνος της ρίχνει μια μπουνιά και της λέει "don't swear, damn it!". Ο Τζακ με το όπλο του καθαρίζει όλους τους Κύλωνες, εκτός από μια Number Six που έχει πιάσει δουλειά ως γραμματέας του Προέδρου Πάλμερ (την οποία βέβαια εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο από τη Σέρι).

Εγώ πιο ενδιαφέροντα τα βρίσκω αυτά. Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

3 σχόλια:

  1. Και γμώ τα ποστ!

    Hey όμως, ποιά ήταν η Number Nine? Μου θυμισες την Seven of Nine από το Star Trek:Voyager!(Είπα λαλακία eh?)

    Πάντως μια τέτοια σειρά θα την τορέντιαζε κι ο Χριστός. Τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Number Nine απλά ήταν ένα άλλο νούμερο εκτός από το Number Six που είναι πιασμένο (νομίζω ότι Number Eight ήταν η Boomer;). Επίσης ήταν και μάρκα καρτών γραφικών.

    Το ότι την τορέντιασε το έλεγαν στο ενδέκατο ευαγγέλιο (όπως αποκαλύφθηκε και στο προηγούμενο post μου), για αυτό νομίζω ότι επενέβησαν οι RIAA και MPAA στην ελληνορθόδοξη εκκλησία και κόπηκε το ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως αν ανακαλυφθεί το ταξίδι μεταξύ παράλληλων πραγματικοτήτων (δηλαδή, να συνεχίσεις να έχεις συνείδηση και μνήμες όντας σε παράλληλη πραγματικότητα), θα απαγορευτεί και θα γίνει πολύ ακριβό. Ακριβώς όπως και τα ναρκωτικά.

    (Στη γραμματέα μου σε στιλ Τζούμπαλ:) «Ανν, σημείωσε την ιδέα μου για μελλοντική εκμετάλλευση.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.