Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2006

Όπως το πάρει ο καθείς

(Μόνο αν έχετε δει την πρώτη περίοδο του "24". Για ψείρες τύπους.)

Παρέα βλέπει αυτές τις ημέρες την προαναφερθείσα πρώτη περίοδο.  Λίγο πριν τελειώσουν τα επεισόδια, γίνεται μικρή συζήτηση μεταξύ δύο ατόμων.

Α:«Δεν είναι πολύ σκύλα η γυναίκα του Πάλμερ;»

(We interrupt this post for a quick review: δείχνει να είναι υπερβολικά φιλόδοξη, συνωμοτεί πίσω από την πλάτη του άντρα της, δεν τον εκτιμά ως άτομο, όταν εκείνος παύει να την εμπιστεύεται βάζει τη γραμματέα του να του την πέσει ώστε να έχει κάποιον να της λέει τι γίνεται, και ενδεχομένως να έχει κάτι να τον εκβιάζει στο μέλλον, εν γένει δείχνει ότι είναι τυπικό δείγμα hitch-hiker.)

Β:«Φαινόταν από την αρχή.»
Α:«Ναι, φαινόταν.»
Β:«…Και έτσι πρέπει να είναι.»
Α:«!…»
Β:«Είναι πολύ ελαστικός για υποψήφιος.»

Προφανώς το "έτσι πρέπει να είναι" κολλάει στο αν είναι κατάλληλος ή όχι ο Πάλμερ για υποψήφιος.  Αφήνουμε στην άκρη το αν κάποιος, όντας ελαστικός (αν είναι όντως), είναι κατάλληλος για θέσεις εξουσίας, αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα;  Τα παραβλέπουμε τελείως;  Τι γίνεται με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις;  Είναι οι φυσιολογικές και αναμενόμενες και άρα ανάξιες σχολιασμού, συμπεραίνουμε.

Αυτά τα ανατριχιαστικά για την ώρα.

Did you understand the music Yoko
Or was it all in vain?

2 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει τόσες φορές το κομμάτι και τώρα συνειδητοποιώ τι λέει!!

    Απίστευτη ατάκα.

    Α ρε μεγάλε Waters...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι. Προλογισμένο με το ερώτημα, μπορείς να φανταστείς τους παιδικούς σου ήρωες να πουλάνε εισιτήρια εκεί που το όρνεο κάνει κύκλους πάνω από το πτώμα στην πεδιάδα;

    Από την άλλη, στο θέμα του post: εγώ προχώρησα στην τηλεθέαση και είδα την λύση του θέματος (αν και υποψιάζομαι ότι θα επανέλθουμε κατά κάποιο τρόπο). Αν το δούμε και από την άλλη πλευρά, αν έμενε με τη γυναίκα του, μπορεί ο γάμος του να πήγαινε κατά διαόλου, αλλά τουλάχιστον θα είχε δίπλα του (από πάνω του) μια σιδηρά πρώτη κυρία, που είναι και το πιο σημαντικό από ό,τι φαίνεται.

    Γιατί, ας μη γελιόμαστε, στο παιχνίδι μεταξύ ανδρών και γυναικών, το καλύτερο αποτέλεσμα στο οποίο μπορεί να προσβλέπει ο άνδρας είναι η ισοπαλία. Αν είναι πραγματικά μάγκας. Because the game ain't over until she says it is.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φλυαρείτε.